1963-ban születtem Budapesten. Három felnőtt gyermekem és három unokám van. 25 éve élek Rákoscsabán. 1986 óta vagyok vállalkozó. Munka mellett egyetemi diplomát szereztem. A 90-es években alapítója, majd alelnöke voltam a Lokálpatrióták XVII. kerületi Egyesületének. 2007 óta vezetem Rákosmente legnagyobb civil szervezetét, a Társadalmi Egyesülések XVII. kerületi Szövetségét. 2010 óta listán szerzett mandátummal Rákosmente önkormányzatának ellenzéki képviselője vagyok.

Képviselőként feladataimnak tartom az alábbiakat:

3 éveMEGOSZTÁS

Tisztelt Választópolgárok!

40 éves vagyok, születésem óta a kerületben élek. 2004-ben jogi diplomát szereztem. 12 éve önkormányzati képviselőként dolgozom Rákosmentén. A Jogi, Közbiztonsági, Ügyrendi és Etikai Bizottság tagja

vagyok.

Képviselőként feladataimnak tartom az alábbiakat

3 éveMEGOSZTÁS

Tisztelt Választópolgárok!

37 éves gépészmérnök vagyok. A rákoskeresztúri lakótelepen nőttem fel és az elmúlt 8 évben önkormányzati képviselőként a kerületieket  képviseltem az önkormányzatban. Megismertem az itt élők problémáit és számos ügyben sikerült eredményt elérni.

3 éveMEGOSZTÁS

Tisztelt Választópolgárok!

 

Közel 30 éve lakunk családommal a XVII. kerületben. 1990-ben szereztem diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán. 1994-ben doktoráltam politológiából. 2006-tól 2010-ig a 2. számú önkormányzati választókerület képviselője voltam. Fontos számomra az élhetőbb, szebb, komfortosabb, zöldebb, virágosabb lakóterület kialakítása.

Az Önökkel folytatott beszélgetések révén az alábbi célokat tűztem ki megvalósításra:

3 éveMEGOSZTÁS

Tisztelt Választópolgárok!

59 éves vagyok, jelenlegi lakhelyemen 50 éve élek családommal. Általános és középiskolai tanulmányaimat is a XVII. kerületben végeztem. Vállalkozóként, és társadalmi aktivistaként évtizedek óta részt veszek

a kerület életében. Szeretném, ha a lakosság, fiatalok és idősek egyaránt, egészséges életfeltételek mellett dolgozhatnának és pihenhetnének. Fontosnak tartom a gyermekek és fiatalok sportolási lehetőségeinek

3 éveMEGOSZTÁS

Tisztelt Választópolgárok!

Születésem óta megszakítás nélkül a XVII. kerületben élek, és az elmúlt évtizedek nagy részét szűkebb hazámban, Rákoscsabán éltem le.

Most is itt, a Színes utcában élek családommal. A kerületben jártam általános és középiskolába is (Szabadság sugárúti Általános Iskola, illetve Fürst Sándor Gimnázium), majd az esztergomi Felsőfokú Tanítóképző Intézet elvégzése után Rákosmentén kezdtem dolgozni is.

3 éveMEGOSZTÁS

A kormányváltó erők nagygyűlésére csütörtök este zsúfolásig megtelt a Vigyázó Sándor Művelődési Ház színházterme. 
Dr. Hrutka Zsolt bevezetője után a jó hangulatról Delhusa Gjon örökzöld slágerei gondoskodtak. A művész fellépését vastapssal jutalmazta a közönség.
Az est főszereplőjét, Mesterházy Attilát állva köszöntötték a megjelentek. 
A miniszterelnök-jelölt beszédében kiemelte az Orbán-kormány legnagyobb hibáit és ismertette a kormányváltók programját. 

3 éveMEGOSZTÁS

2014. március 20-án választási nagygyűlést tartottunk a Vigyázó Sándor Művelődési Házban.

Vendégeim voltak: Bősz Anett (MLP), Huszti Andrea (Együtt-PM), Gy. Németh Erzsébet (DK) és Havas Szófia (MSZP).

Elsőként Bősz Anett tartott rövid előadást a fiatalok helyzetéről. Az Orbán-kormány elsősorban az egyéni felelősségvállalást és az egyéni szabadságot vette el. A friss diplomás fiatalok elhagyják az országot, mert versenyképes diplomával 6-8 hónapos intenzív munkakereséssel sem találnak állást. Az az ország, ahonnan tömegével mennek el a fiatalok, nem biztonságos.

3 éveMEGOSZTÁS

A Fidesz-kormány bűnös és elfogadhatatlan szobrot tervez a Szabadság térre. Amit terveznek, a történelmünk legrosszabb időszakának állít mementót. Tiltakozásunk eddig hatásos volt : a szobor felállítását elhalasztották.
Most az a feladatunk. hogy végleg megakadályozzuk a szobor felavatását Budapesten. Ehhez kormányváltás kell!

 

3 éveMEGOSZTÁS

Lukoczki Károly vendégeként Horváth Csaba látogatott el kerületünkbe, ahol kihelyezett fogadóórát tartott országgyűlési képviselő jelöltünkkel.

Horváth Csaba rövid beszédében a panelprogram folytatásának fontosságát emelte ki, hiszen csak energetikai korszerűsítéssel érhető el valódi rezsicsökkentés:

3 éveMEGOSZTÁS

Oldalak