Morauszky Andras

Facebook-oldal

Közel 30 éve lakunk családommal a XVII. kerületben. Egy kereskedelmi Kft.-ben ügyvezetőként dolgozom. 1990-ben szereztem diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán. 1994-ben doktoráltam politológiából. 2006-2010 között önkormányzati képviselő voltam. Fontos számomra az élhetőbb, szebb, komfortosabb, zöldebb, virágosabb, tisztább lakóterületek kialakítása.

Fő feladatomnak tartom képviselőként a panelprogram újraindítását, a tisztaság, rend és élhetőbb lakóterület kialakításának segítését.

A lakókkal együtt a következőket szeretném megvalósítani:

- Lakótelepen parkolók kialakítása;
- Az iskolák környezetének szebbé, igényesebbé tétele;
- Az idősek otthonának élhetőbbé tétele;
- A házak közötti parkok kialakítása;
- Modern, EU-szabvány játszóterek kialakítása;
- Civil szervezetek, sportegyesületek, nyugdíjasklubok támogatása;
- A biztonságosabb lakótelepért nagyobb rendőri és polgárőri jelenlét illetve a lakosok igényeinek megfelelően térfigyelő kamerák felszerelése.

Számíthat rám nyugodtan, keressen bátran!

dr. Morauszky András

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Választókörzetébe tartozik az Akácvirág utca páratlan oldala teljes egészében, a páros oldal 22-től végig; az Akácvirág köz, a Bakancsos utca teljes egészében, a Cinkotai út 2-től 8-ig, az Egészségház utca páratlan oldala teljes egészében, páros oldala 16-tól végig, a Földműves utca 5-től 11-ig, a Gyökér köz teljes egészében, a Gyökér utca 25-től végig, a Pesti út páratlan oldala 59-től 161-ig, páros oldala 52-től 84-ig, a Tabán utca teljes páratlan oldala, páros oldala 10-től végig, illetve az Újlak utca 1-től 7-ig, páros oldala 2-től 70-ig.