gergely

Facebook-oldal

Tisztelt Választók!

Gergely Bálint Viktor vagyok, 23 éves egyetemi hallgató és villanyszerelő, az ellenzéki koordináció jelöltje Rákosligeten és Rákoscsaba-Újtelepen.

Született rákosligeti lakos vagyok, így sajnos volt lehetőségem végignézni, ahogy kerületünk a NER csinovnyikainak játszóterévé válik. Ezen változtatni kell! Kerületünk közlekedési, pedagógiai, oktatási és fenntarthatósági problémáit nem lehet a továbbiakban a szőnyeg alá söpörni. A változáshoz viszont csak olyan út vezethet, melyet a polgárok és képviselőik együtt járnak végig. Választóinknak beleszólása kell, hogy legyen a kerület életébe és transzparenciát kell biztosítani. Én ezért dolgozok.

Felelőtlenség lenne, betarthatatlan ígéretekkel dobálózni. Van, amiről viszont biztosíthatom: az ellenzéki koordináció képviselőjeként, Önért fogok dolgozni. Arra fogok törekedni, hogy egy átláthatóbb önkormányzat, egy élhetőbb és zöldebb kerületet hozzon létre.

Amit fontosnak tartok:

- A kerület zöldítése, több fa ültetése;

- A Fackh Karoly téri park rendezése a régi fák és eddigi zöldterület megtartásával, a focipálya javítása;

- Szelektiv hulladékkezelás bővítése, pl a nem visszaváltható üvegek központi gyűjtésének visszavezetése, hogy ne a kommunális hulladék közt végezzék;

- Pedagógusok és egészségügyi szakemberek kerületbe csábítása kedvező önkormányzatli lakásbérlési lehetőséggel.

Tisztelettel:

Gergely Bálint Viktor

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.