környei

Facebook-oldal

Tisztelt Választók!

Környei Balázs András vagyok, 33 éves közgazdász, az ellenzéki összefogás jelöltje Rákoscsaba-Újtelepen. Azért kezdtem el foglalkozni a közügyekkel, mert úgy éreztem, hogy ha változást szeretnék elérni helyi és országos szinten, ahhoz nekem is cselekednem kell.

Két éve költöztem a XVII. kerületbe, és látom azokat a problémákat, amik megnehezítik az emberek hétköznapjait: a lassú és körülményes tömegközlekedést, a Pesti út leterheltsége miatt kialakult dugókat, vagy az egészségügyi közszolgáltatások leépülését. Ezek olyan problémák, amelyek megoldásra várnak, és a megoldást csak a lakosok döntésekbe való bevonásával lehet megtalálni.

Ehhez viszont olyan képviselők kellenek, akik elérhetők, meghallgatják a lakosok kéréseit, becsatornázzák az önkormányzati döntéshozatalba és tájékoztatják a lakosokat a döntések hátteréről, következményeiről. Ha megtisztelnek bizalmukkal, én ilyen képviselő leszek.

Mindemellett egy olyan közösségben szeretnék élni (legyen szó kerületről, országról vagy kontinensről), ahol a közösséget képviselők a tudásukat a köz szolgálatába állítva, a körzetben élők véleményét felvállalva, a szólásszabadság jogával élve felszólalnak olyan ügyekben, ami az ott élők számára fontosak.

Nem fogok ígéret licitbe bocsátkozni, az felelőtlenség lenne. Egy valamit viszont ígérhetek: az ellenzéki együttműködés képviselőjeként a lakosság rendelkezésére fogok állni és Önt fogom képviselni kerületünk képviselő-testületében, képviselői munkám során a bátorság, a becsület és a tisztesség lesz az útmutatóm.

Jöjjön velem, csináljuk együtt pártállástól függetlenül, tegyük jobb hellyé Rákosmentét.

Szemét helyett rend,
Dugó helyett haladás,
Egyén helyett közösség.

Tisztelettel

Környei Balázs András

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.